Artykuł Cię zaciekawił? Dowiedziałeś się czegoś więcej? Koniecznie zostaw komentarz! Skomentuj jako pierwszy i podziel się swoimi wrażeniami. Napisz, jak oceniasz nasz artykuł i zostaw opinię. Weź udział w dyskusji. Masz wątpliwości i chcesz dowiedzieć więcej na temat poruszanego zagadnienia? Daj znać, o czym jeszcze chciałbyś przeczytać. Dziękujemy za Twój wkład w budowę bazy komentarzy. Zachęcamy do zapoznania się z pozostałymi artykułami i komentarzami innych użytkowników.
Produkcja wyrobów mięsnych wysokiej jakości - Zakład Mięsny KABO
W diecie wielu osób znajdziemy mięso, wędliny oraz inne produkty mięsne. Szukając wysokiej jakości wędzonek, kiełbas czy też produktów z mięsa, warto sprawdzić ofertę Zakładu Mięsnego „KABO”, który już od wielu lat zajmuje się produkcją wędlin suchych, podsuszanych a także wyrobów garmażeryjnych. W ich ofercie znajduje się także mięso świeże wieprzowe tj. schab, karkówka, boczki oraz wołowe i drobiowe. Produkty oferowane przez firmę charakteryzują się wysoką jakością, co jest bardzo ważne w wyborze tych produktów w przypadku najbardziej wymagających konsumentów.
Produkcja wysokogatunkowych produktów mięsnych
Różnego rodzaju mięsa a także kiełbasy, boczki , szynki i pasztety, od wieków goszczą na polskich stołach. Są podstawą w menu codziennym Polaków. Kto z nas nielubi schabowego, mielonego czy pysznej kiełbaski z grilla bądź ogniska.
Wyprodukowanie wysokiej klasy produktów, które będą smaczne, bezpieczne, a ich cena będzie przystępna nie jest łatwe. „KABO” już od ponad 30 lat zajmuje się produkcją różnego rodzaju wyrobów mięsnych oraz wyrobów garmażeryjnych. Do produkcji pozyskuje najlepszej jakości mięsa co jest kluczem do wyprodukowania najwyższej jakości wędzonek, kiełbas czy też szynek.
Prym w produkcji wiedzie „Kiełbasa Biebrzańska”. Produkowana praktycznie od początku istnienia zakładu. Kiełbasa Biebrzańska znana jest nie tylko w Polsce ale także w Anglii, Holandii, Belgii, Litwie, Łotwie i Estonii. Decydując się na zakup u renomowanego producenta wyrobów mięsnych, mamy pewność, że w procesie produkcyjnym wykorzystane zostało mięso pochodzące od sprawdzonych dostawców. Zakład Mięsny KABO jest pod stałym nadzorem Inspekcji Weterynaryjnej, która wnikliwie kontroluje przebieg produkcji, co gwarantuję bezpieczny i wysokiej jakości końcowy produkt.
Specjalistyczne wyposażenie
Zakład Mięsny KABO produkuje około 320 ton wędlin miesięcznie oraz oferuje kilkanaście ton świeżego mięsa. Do wyprodukowania tak dużej ilości produktów, konieczny jest odpowiedni sprzęt w który zakład jest wyposażony. Nie ma miesiąca aby Właściciele nie inwestowali w coraz to nowsze maszyny i technologie. Zakład Mięsny KABO dysponuje najnowszym sprzętem, dzięki czemu gwarantuje najlepsze możliwe warunki produkcyjne, co ułatwia i poprawia bezpieczeństwo pracy. Wszystkie produkty mięsne firmy KABO charakteryzują się najwyższą jakością, a dzięki dużej produkcji ceny kiełbas, wędzonek czy boczków są bardzo atrakcyjne.
Wysokie kwalifikacje i wieloletnie doświadczenie
Nawet najlepszy sprzęt musi być obsługiwany przez wykwalifikowanych specjalistów, którzy zapewnią optymalne działanie wszelkich urządzeń. Zakład Mięsny KABO zatrudnia świetnie wykwalifikowanych specjalistów, którzy zajmują się wyprodukowaniem zarówno tradycyjnych wyrobów mięsnych, wyrobów dojrzewających również garmażeryjnych. Duże doświadczenie załogi, pozwala na produkcję najwyższej klasy wyrobów mięsnych. Odpowiednie kwalifikacje w połączeniu ze specjalistycznym sprzętem pozwalają sprostać oczekiwaniom nawet najbardziej wymagających klientów. W ofercie Zakładu Mięsnego KABO znajdziemy szeroki wybór szynek, kiełbas, wędzonek oraz wyrobów garmażeryjnych. Najsłynniejszą marką zakładu jest marka pod nazwą Biebrzańskie Specjały, z takimi produktami jak: Schab Biebrzański, Kiełbasa Biebrzańska, Boczek Biebrzański oraz Pasztet Biebrzański z kaczką.
Dziękujemy za ocenę artykułu
Błąd - akcja została wstrzymana
Dodaj komentarz
Dziękujemy za dodanie komentarza
Po weryfikacji, wpis pojawi się w serwisie.
Błąd - akcja została wstrzymana